Werkdier Nieuws Winter 2022/23


Werkdier Nieuws Winter 2022-2023Rond 15 december wordt onze winternieuwsbrief bezorgd bij onze trouwe achterban. De nieuwsbrief helpt ons enorm bij het vergroten van onze naamsbekendheid en het werven van nieuwe donateurs, omdat onze donateurs de nieuwsbrief doorgeven aan familie, vrienden en buren. Wilt u donateur worden en twee maal per jaar onze nieuwsbrief met berichten uit onze kliniekcentra ontvangen, klik dan hier.

Door coronabesmettingen werken we momenteel met een nog lagere kantoorbezetting dan normaal: slechts één persoon kan de telefoon opnemen. Mocht u een wijziging willen doorgeven, dan graag per e-mail (info@brooke.nl) of per post.
Klik voor veelgestelde vragen alstublieft hier. Voor vragen over onze bijvoercampagne klik alstublieft hier. Voor informatie over een periodieke schenkingsovereenkomst klik alstublieft hier.

Dit arme dier in de kliniek van Cairo heeft het uiteindelijk niet gered, maar het heeft zijn laatste dagen liefde en zorg gekend, te midden van vrienden. De foto is gemaakt door paardenarts Morgan Lashley, tijdens de nascholing voor de Egyptische dierenartsen die zij in Cairo heeft georganiseerd. Dit paard, wat ooit een mooi dier geweest moet zijn tot het door zijn eigenaar in coronatijd in de steek werd gelaten, staat symbool voor al zijn lotgenoten in landen als Egypte en India. Wij vinden het fijn dat er, dankzij deze nieuwsbriefcover, aan hem wordt gedacht.