Koninklijk bezoek aan Brooke Hospital for Animals Egypte


Op 19 november 2021 vond een bijzondere gebeurtenis plaats in Cairo, Egypte. HRH the Duchess of Cornwall, Camilla Parker Bowles, heeft de recentelijk gerenoveerde dierenkliniek van Brooke Hospital for Animals in Cairo heropend. Het bezoek werd bijgewoond door Richard Searight, de kleinzoon van de oprichtster van de organisatie Dorothy Brooke, Sherif Foda, bestuursvoorzitter van Brooke-Egypte en Frederik Schutte, bestuursvoorzitter van Brooke-Nederland.

Het bezoek van The Duchess of Cornwall is een mooie gelegenheid voor de Brooke-dierenartsen om vol trots te kunnen laten zien waar zij zich elke dag voor inzetten: een beter leven voor de werkpaarden en ezels in Egypte.

De Brooke-dierenartsen in Egypte kunnen hun belangrijke werk doen dankzij Nederlandse en Vlaamse donateurs.

renovatie Brooke-kliniek Cairo 

bezoek HRH Camilla Parker Bowles Brooke-Cairo

bezoek HRH Camilla Parker Bowles Brooke-Cairo met Dr Emad 

bezoek HRH Camilla Parker Bowles Brooke-Cairo bij een patiënt 

bezoek HRH Camilla Parker Bowles Brooke-Cairo - voor de kliniek bij een patiënt 

bezoek HRH Camilla Parker Bowles Brooke-Cairo - met Cairo-staf en bestuur

Foto's  - copyright Brooke Hospital-Nederland